Ανακοίνωση - Διενέργεια Συνεντεύξεων Επιστημονικού Προσωπικού στο ΙΕΠ στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8144/17-07-2020 (ΑΔΑ: ΨΟΕΞΟΞΛΔ-ΧΩΧ) Ανακοίνωσης - Πρόσκλησης Εκδήλωσης

Στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8144/17-07-2020 (ΑΔΑ: ΨΟΕΞΟΞΛΔ-ΧΩΧ) Ανακοίνωσης - Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αποσπάσεις εκπαιδευτικών ως επιστημονικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)» ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις στο ΙΕΠ (Αν. Τσόχα 36) στον 8ο όροφο (Γραφείο Αντιπροέδρου) την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Οι υποψήφιοι/ες που πληρούν τα τυπικά προσόντα (βλ. Πίνακα 1), όπως αξιολογήθηκαν από την ειδική επιτροπή, παρακαλούνται να προσέλθουν σε συνέντευξη σύμφωνα με τα δεδομένα στους παρακάτω πίνακες. Αν υπάρχει ανάγκη τηλεδιάσκεψης παρακαλούνται να ενημερώσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το απαιτούμενο όνομα χρήστη το συντομότερο δυνατό.

Επισημαίνεται ότι υποψήφιοι/ες που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παραπάνω αναφερόμενη Πρόσκληση, δεν αξιολογούνται περαιτέρω και δεν καλούνται σε συνέντευξη. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι απορριφθείσες αιτήσεις δημοσιεύονται με χρήση του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης και την αιτιολογία της απόρριψης τους (βλ. Πίνακα 2).

Για τους πίνακες 1 & 2  εδώ

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top