Ανακοίνωση προς αναγνώστες/στριες και υποψήφιους/ες συγγραφείς άρθρων για το περιοδικό Μέντορας

Αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες,

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή, το 1999 δημοσιεύτηκε το 1ο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού Μέντορας από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (http://www.pi-schools.gr/publications/mentor/). Το 2016 εκδόθηκε το 14ο τεύχος του περιοδικού από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (http://www.iep.edu.gr/library/index.php/mentoras-ekdoseis-i-e-p/mentoras-teyxos-14). Πλέον, από τον Μάρτιο του 2023 ο Μέντορας μεταφέρεται στην πλατφόρμα ePublishing του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και μέσω αυτής θα διεκπεραιώνεται όλη η διαδικασία υποβολής, βελτίωσης, επιλογής και δημοσίευσης των άρθρων του περιοδικού.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα, να διαβάσετε άρθρα άλλων ερευνητών/τριών – συγγραφέων και να υποβάλλετε τα δικά σας.  Όλον τον χρόνο θα γίνονται δεκτά άρθρα προς διπλή «τυφλή» κρίση. Επισυνάπτονται οδηγίες εγγραφής στην πλατφόρμα, καθώς και οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας για συγγραφείς επιστημονικών άρθρων.

Με εκτίμηση

Η Συντακτική Ομάδα του περιοδικού

Αρχική Περιοδικές Εκδόσεις Π.Ι. και Ι.Ε.Π. Μέντορας - Ι.Ε.Π. Ανακοίνωση προς αναγνώστες/στριες και υποψήφιους/ες συγγραφείς άρθρων για το περιοδικό Μέντορας