Τελευταία Ενημέρωση: 20 /02 /2017, 13:01.
A- A A+

Εκπαίδευση προσφύγων: Πλατφόρμα καταχώρησης εκπαιδευτικών δράσεων που υλοποιούν Διεθνείς Οργανισμοί, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και άλλοι φορείς 

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) αναλαμβάνει να ελέγξει το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης προσφύγων από Διεθνείς Οργανισμούς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και άλλους φορείς. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε το ωράριο και το περιεχόμενο των δράσεών τους να μη συμπίπτει και να μην είναι ανταγωνιστικό με αυτό των δράσεων του ΥΠΠΕΘ.  

Για την όσο το δυνατόν πιο άμεση διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης για εκπαιδευτική υποστήριξη των προσφύγων, θα γίνονται δεκτά αιτήματα που υποβάλλονται απευθείας στο ΙΕΠ. Η πλατφόρμα καταχώρησης και υποβολής των σχετικών εντύπων για δράσεις στο πλαίσιο της εκπαίδευσης προσφύγων είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του ΙΕΠ (iep.edu.gr)

Στο πλαίσιο της επεξεργασίας σχετικού αιτήματος το ΙΕΠ θα μπορεί να ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους φορείς συμπληρωματικά στοιχεία, διευκρινίσεις ή τροποποιήσεις. Οι φορείς που θα λάβουν έγκριση θα κληθούν να αποστείλουν στο ΙΕΠ συνοπτική έκθεση (report) των αποτελεσμάτων μετά την ολοκλήρωση των δράσεών τους.

Για την είσοδο στην πλατφόρμα πατήστε εδώ


 

Refugee Education: Registration Platform for International Organisations and Non-Governmental Organizations

International Organisations and Non-Governmental Organizations who wish to operate in the field of refugee education in hours and days which do not overlap with the timetable of the Ministry for the nurseries and the reception classes.

In order to provide any kind of educational activities that address refugees you will need to apply for accreditation provided by the Institute of Educational Policy (IEP). After applying you may receive requests for additional information, clarifications and possible changes. By applying you accept to submit reports upon IEP requests as long as accreditation has been provided. 

Please register and apply via IEP-Refugee Education Platform: Press here

 

 

 

 

Δικτυακή Πύλη e-IEP

books

Θεματική Εβδομάδα "Σώμα και Ταυτότητα"

      Δέντρο

Νέα Π.Σ. στα Θρησκευτικά

books

Εκπαίδευση Προσφύγων

Logo1

Ξένες Γλώσσες

whole world in your hands

Ιστορική Συλλογή Σχολικών Εγχειριδίων

Σχολικά Βιβλία - Εκπαιδευτικό υλικό

books

Προγράμματα Σπουδών

Συνέδρια - Ημερίδες

Συνέδρια - Ημερίδες

PISA

logo pisa

Διαύγεια

diavgeia

Ψηφιακά Σενάρια ΑΙΣΩΠΟΣ

aesoplogo ver2

Ψηφιακό Σχολείο

digital school logo

Κανάλι Ι.Ε.Π.

youtube

Κύλιση στην Αρχή