Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του προγράμματος (ΕΕΑ granted) με τίτλο 'Συμπερίληψη των παιδιών προσφύγων στα Ελληνικά σχολεία'

Στο πλαίσιο του προγράμματος (ΕΕΑ granted) με τίτλο 'Συμπερίληψη των παιδιών προσφύγων στα Ελληνικά σχολεία', αναζητούμε έμπειρους και έμπειρες στο πεδίο της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για να στηρίξουν τη σχολική κοινότητα να αναλάβει να καλλιεργήσει  τη δημοκρατική και συμπεριληπτική κουλτούρα ώστε όλα τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των προσφυγόπουλων, να φοιτούν σε ένα ασφαλές συμπεριληπτικό σχολείο.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανακοινώνεται από το European Wergeland Centre – EWC το οποίο θα δημιουργήσει Μητρώο Επιμορφωτών.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής, και η σχετική αίτηση, βρίσκονται μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: 

http://www.theewc.org/Content/What-we-do/Integration-of-Refugee-Children-in-Greek-Schools/Calls

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2019. 

 

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης και η συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και το European Wergeland Centre – EWC τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και την αίτηση:

Δώρα Κασταμώρη, συντονίστρια του προγράμματος για το EWC Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άγγελος Βαλλιανάτος, υπεύθυνος για το επιμορφωτικό πρόγραμμα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

map 1a

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής
με τους παρακάτω τρόπους:

ΙΕΠ - Twitter

twitter

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top