ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ

Σχετικά με την τελική μορφή των εργασιών θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τα εξής: οι εργασίες αναρτώνται στο Easychair (όπως ακριβώς και οι αρχικές εκδοχές) μόνο σε μορφή pdf. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η Νοεμβρίου 2018.

Οι εισηγητές/τριες, τα μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής και όσοι παρακολούθησαν το Συνέδριο και έχουν ήδη εγγραφεί στο e-iep μπορούν από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 να προμηθευθούν τη βεβαίωση τους (μέσω του e-iep) από το σύνδεσμο Βεβαιώσεις/Απογραφικά.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί θα πρέπει να εγγραφούν και να περιμένουν νέα ανακοίνωση για το πότε θα είναι έτοιμες οι δικές τους βεβαιώσεις (κάτω παρατίθενται οδηγίες για την εγγραφή στο e-iep).

Για οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα παρακαλείσθε να αποστέλλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Η εγγραφή στη Δικτυακή Πύλη e-IEP γίνεται στη διεύθυνση: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/

  1. Αν είστε εγγεγραμμένοι στην παραπάνω διεύθυνση, τότε έχετε ον. χρήστη και κωδικό πρόσβασης *, οπότε πηγαίνετε στο βήμα 6.
  2. Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι στην παραπάνω διεύθυνση (Μητρώο του ΙΕΠ) πρέπει να κάνετε εγγραφή, πατώντας το αντίστοιχο μενού   Εγγραφή   (πάνω δεξιά).
  3. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, με τα απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή σας (Όνομα, Επώνυμο, email, όν. χρήστη, κωδικό κλπ) πατήστε το πλήκτρο Εγγραφή.
  4. Το ΙΕΠ έπειτα σας στέλνει αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που δηλώσατε προηγουμένως.
  5. Ανοίξτε το email που σας έχει στείλει το ΙΕΠ και κάνετε κλικ στον προτεινόμενο σύνδεσμο (link).
  6. Στην παραπάνω διεύθυνση (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/) κάνετε κλικ στο μενού   Είσοδος  , χρησιμοποιώντας το όν. χρήστη και τον κωδικό σας.
  7. Μετά την είσοδό σας η γραμμή μενού πάνω αλλάζει και εμφανίζει τις επιλογές   Αρχική, Portfolio, Αιτήσεις, Ιστορικό   κλπ.
  8. Πατήστε   Αιτήσεις   και επιλέξετε την αίτηση του συνεδρίου.

* Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης τότε πατήστε   Ξέχασα τον κωδικό μου   και ακολουθήστε τη διαδικασία. Αν δε θυμάστε ούτε το όν. χρήστη, επικοινωνήστε με το HelpDesk του ΙΕΠ, πατώντας   Επικοινωνία   (επιλέξτε Τεχνικά θέματα (π.χ. πρόβλημα πρόσβασης στο e-ΙΕΠ) από το Help Topic).

Οι εισηγητές/τριες, τα μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής και όσοι παρακολούθησαν το Συνέδριο και έχουν ήδη εγγραφεί στο e-iep μπορούν από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 (και ώρα 13:00) να προμηθευθούν τη βεβαίωση τους (μέσω του e-iep) από το σύνδεσμο Βεβαιώσεις/Απογραφικά.

map 1a

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής
με τους παρακάτω τρόπους:

ΙΕΠ - Twitter

twitter

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top