Διήμερη επιμόρφωση σε θέματα «πράσινων» τεχνολογιών για εκπαιδευτικούς του Τομέα Μηχανολογίας των ΕΠΑΛ

graedcuation

To Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής στο πλαίσιο του προγράμματος «GRAEDUCATION» και σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό κέντρο του βιοτεχνικού επιμελητηρίου του Münster (Γερμανία), το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ, προσκαλεί εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ82-Μηχανολογίας, ιδίως όσους/ες κατά το σχολικό έτος 2018-2019 διδάσκουν στον Τομέα Μηχανολογίας των ΕΠΑΛ, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε διήμερη επιμόρφωση με θέμα «Αντλίες θερμότητας στο πλαίσιο της τεχνολογίας ψύξης και θέρμανσης». Η επιμόρφωση θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 13 και 14 Νοεμβρίου 2018 (13:00 μ.μ. -18:00 μ.μ.).  

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων/συμμετεχουσών (έως 20 εκπαιδευτικοί) θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας ως προς τις αιτήσεις που θα γίνουν δεκτές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να έχουν διασφαλίσει τη διαθεσιμότητά τους και για τις δύο ημέρες και ώρες του εργαστηρίου (13 και 14 Νοεμβρίου 2018, 13:00-18:00).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας του ΙΕΠ ως την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 15:00 μ.μ. Η επιλογή των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα γίνει αποκλειστικά με βάση τη σειρά χρονικής προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων. Βεβαίωση παρακολούθησης θα χορηγηθεί μόνο στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες που θα λάβουν μέρος στις εργασίες και των δύο ημερών.

map 1a

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής
με τους παρακάτω τρόπους:

ΙΕΠ - Twitter

twitter

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top