Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από Ανάδοχο για την απευθείας ανάθεση του έργου «Υλοποίηση ενιαίας Δικτυακής πύλης για την υποβολή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ερευνών σύμφωνα με το άρθρο 87 του νόμου 4823/2021 (ΦΕΚ 136/Α/3-08-2021)

Περιγραφή του αντικειμένου του προς ανάθεση έργου

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) ως επιτελικός επιστημονικός φορέας του Υ.ΠΑΙ.Θ., εκ του θεσμικού του ρόλου ορίζει τα κριτήρια και τις προδιαγραφές που οφείλουν να πληρούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι έρευνες που υλοποιούνται σε σχολικές μονάδες με βάση το άρθρο 87 του νόμου 4823/2021 (ΦΕΚ 136/Α/3-08-2021) στο οποίο προβλέπονται συνεργασίες των σχολικών μονάδων με τρίτους φορείς με σκοπό τη συμμετοχή της σχολικής μονάδας σε προγράμματα και δράσεις πολιτιστικού, αθλητικού, κοινωνικού ή εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Το αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού, Σχεδιασμού και Διασφάλισης της Ποιότητας των Υπηρεσιών του ΙΕΠ έχει αναλάβει τη σύνταξη πρότασης για την υλοποίηση της εν λόγω δικτυακής πύλης, σε συνεργασία με την Επιστημονική και Διοικητική Υπηρεσία του ΙΕΠ, σύμφωνα με τις υπ’ αρ. 20/30-03-2023 και 24/12-04-2023 αποφάσεις του ΔΣ του ΙΕΠ.

Ειδικότερα, ο ανάδοχος που θα επιλεγεί θα πρέπει να δημιουργήσει μία πλατφόρμα η οποία θα λειτουργήσει ως δικτυακή πύλη για την υποβολή προγραμμάτων, ερευνών, δράσεων κλπ. από ενδιαφερόμενους φορείς, οι οποίοι θα καταθέτουν τις προτάσεις και το υλικό τους προκειμένου να εγκριθεί από το ΙΕΠ και να μπορεί να εφαρμοστεί στις σχολικές μονάδες διαφορετικών Περιφερειακών Διευθύνσεων, σύμφωνα με τις εξής προδιαγραφές:

  • Δημιουργία φόρμας αίτησης και ανάρτησης υλικού με πιστοποιημένη πρόσβαση και διαλειτουργικότητα με τις εφαρμογές του ΙΕΠ που θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά πεδία, παραμέτρους και ανάρτηση αρχείων
  • Δυνατότητα τροποποίησης των διαστημάτων ενεργοποίησης των αιτήσεων  ανάλογα με τις παραμέτρους
  • Δημιουργία ρόλων της εφαρμογής για εσωτερικούς και εξωτερικούς χρήστες
  • Ανάθεση των αιτήσεων στους   ρόλους σύμφωνα με   τις παραμέτρους της  αίτησης 
  • Επεξεργασία των αιτήσεων σύμφωνα με τους ρόλους και δυνατότητα ανάρτησης αρχείων
  • Δημιουργία φορμών αλληλεπίδρασης με τον αιτούντα
  • Εξαγωγή των αιτήσεων αναλυτικά και συγκεντρωτικά για κάθε ρόλο σε pdf και xls

Επίσης, ο ανάδοχος θα πρέπει για διάστημα τεσσάρων μηνών μετά την παράδοση της εφαρμογής να αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής, τη συντήρηση και τις διορθώσεις / επεκτάσεις που τυχόν θα προκύψουν, καθώς και τη δημιουργία οδηγού της εφαρμογής.

 

Παραδοτέα

  • Παραδοτέο Π1: Εφαρμογή υποβολής και διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων / ερευνών / διαγωνισμών / φεστιβάλ / προσομοιώσεων / και εκπαιδευτικού υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.
  • Παραδοτέο Π2: Συνολική έκθεση πεπραγμένων για την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής, τη συντήρηση και τις διορθώσεις / επεκτάσεις που τυχόν θα προκύψουν, με συνοδευτικό οδηγό της εφαρμογής.

 

Διάρκεια

Η διάρκεια του έργου καθορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και ανάρτησής της στο ΚΗΜΔΗΣ έως και τις 15/12/2023, λαμβάνοντας υπόψη και το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την οριστική παραλαβή του έργου.

 

Προϋπολογισμός του έργου - Χρονοδιάγραμμα

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (6.500,00€) πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι οκτώ χιλιάδων εξήντα ευρώ (8.060,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

Παραδοτέα

 

Χρόνος παράδοσης

 

Εκτιμώμενο Κόστος άνευ ΦΠΑ

Εκτιμώμενο Κόστος με  ΦΠΑ 24%

 

Π1: Εφαρμογή υποβολής και διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων /ερευνών / διαγωνισμών/ φεστιβάλ / προσομοιώσεων / και εκπαιδευτικού υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

 

45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης

 

4.800,00€

 

5.952,00€

Π2:  Συνολική έκθεση πεπραγμένων για την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής, τη συντήρηση και τις διορθώσεις / επεκτάσεις που τυχόν θα προκύψουν, με συνοδευτικό οδηγό της εφαρμογής

4 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης του Παραδοτέου Π1

1.700,00€

2.108,00€

Κριτήριο αξιολόγησης της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

 

Οδηγίες υποβολής προσφοράς

Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποτελείται από:

  1. Συμπληρωμένη Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Α΄75) του προσφέροντος, του επισυναπτόμενου Παραρτήματος Ι της παρούσας
  2. Συμπληρωμένη Οικονομική προσφορά – Στοιχεία προσφέροντος, του επισυναπτόμενου Παραρτήματος ΙΙ της παρούσας.

Καταληκτική Ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών: Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποσταλεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη, 10-05-2023 και ώρα 15:00.

 

Σχετικά Αρχεία

  1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
  2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
  3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

[Σχετικός Διαγωνισμός]

 

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top