Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από Ανάδοχο για την απευθείας ανάθεση του έργου «Προμήθεια τροχήλατων καθισμάτων γραφείου και υποποδίων, για τις ανάγκες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής»

Α. Φυσικό αντικείμενο (Τεχνικές προδιάγραφες)
Η προμήθεια αφορά στα παρακάτω είδη εξοπλισμού γραφείου:

Α1. Τροχήλατό κάθισμα γραφείου με μπράτσα κατάλληλο για χρήση πάνω από 8 ώρες ημερησίως ως εξής:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑ

 

 

 

55

-         Η έδρα είναι κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο. Επί της έδρας τοποθετείται καλουπωτό μαξιλάρι από χυτή αφρώδη πολυουρεθάνη πάχους 50 mm, το οποίο επενδύεται με ταπετσαρία υφάσματος χρώματος μαύρου ή γκρι. Διαστάσεις έδρας: πλάτος 480 mm (+_5%), βάθος 460 mm  (+_5%)

-         Μπράτσα σχήματος «Τ», κατασκευασμένα από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο με δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος.

-         Ο μηχανισμός ανάκλισης της έδρας είναι μηχανισμός “Synchro” και κατασκευασμένος από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο και χάλυβα. Ο μηχανισμός φέρει σύστημα «Anti-panic» και σύστημα ρύθμισης για ανάκλιση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

-         Η βάση του καθίσματος είναι πεντακτινωτή διαμέτρου 660 mm (+_5%) από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο, βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή.

-         Οι τροχοί είναι δίδυμοι από ενισχυμένο θερμοπλαστικό υλικό (πολυαμιδίου) και φέρουν κάλυμμα επίσης από πολυαμίδιο.

-         Το έμβολο αερίου για τη ρύθμιση ύψους του καθίσματος ενεργοποιείται με μοχλό που βρίσκεται κάτω και πλευρικά της έδρας.

-         Η πλάτη, φέρει ανατομικό πλαίσιο κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο, επί του οποίου τοποθετείται δίχτυ πλάτης χρώματος μαύρου ή γκρι με τρόπο ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα η πίεση. Συνδέεται με τον μηχανισμό ανάκλισης της έδρας μέσω χαλύβδινης γωνιακής λάμας.
Η πλάτη διαθέτει ανεξάρτητο μηχανισμό ρύθμισης του ύψους σε άνω των 3  διαφορετικών θέσεων. Επιπλέον η πλάτη θα διαθέτει ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος οσφυϊκή στήριξη για μεγαλύτερη άνεση. Διαστάσεις πλάτης 550X450mm (+_10%).

Α2. Υποπόδια
Ρυθμιζόμενο υποπόδιο για την ανύψωση των ποδιών κατά την εργασία και τη βελτίωση της στάσης του σώματος και της κυκλοφορίας του αίματος, ως εξής:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ρυθμιζόμενο υποπόδιο για την ανύψωση των ποδιών

50

-         Το υλικό κατασκευής είναι με μεταλλικό σκελετό και πλαστικό αντιολισθητικό πάτημα.

-         Ύψος από το δάπεδο: 6 έως 20 εκ. (± 5 %)

-         Διαστάσεις επιφάνειας ποδιών: 50χ30 εκ. (±5%).

 Οικονομικό αντικείμενο

Το ενδεικτικό συνολικό κόστος της ανωτέρω προμήθειας ανέρχεται έως του ποσού των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00€) πλέον ΦΠΑ, ήτοι δώδεκα χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (12.400,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%

Η παράδοση και η συναρμολόγηση των ειδών θα γίνει εντός τριάντα (30) ημερών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Τα υπό προμήθεια προϊόντα, κατά την παράδοση τους, θα πρέπει να συνοδεύονται από το αντίστοιχο τιμολόγιο-δελτίο αποστολής.
Πληροφορίες στους υποψήφιους αναδόχους για τις τεχνικές προδιαγραφές θα δίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικά (2131335214 Ελένη Ατσαλάκη).

Καταληκτική Ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών: Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποσταλεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη 13/09/2022.

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ_ΤΕΧΝ. ΠΡΟΔΙΑΓΡ.
4. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


[Σχετικοί διαγωνισμοί]

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top